Experimentet

31 december 2018 bjöd jag in alla följare att delta i ett litet experiment. Frivilligt såklart och helt ok att vara med utan att publiceras. Nedan kan ni läsa texter från tre av deltagarna. Om några veckor görs den första uppföljningen.

Uppgiften var att berätta om ”En sak jag planerar att göra/förändra under 2019”. Personerna fick i uppdrag att skriva något kort om sin plan/dröm och mejla mig. Jag kommer sedan att mejla någon gång i månaden för att se vad som händer med planen/drömmen.

Det finns inga rätt, inga fel. Det är vad som händer (eller inte händer), det är processen som är det intressanta. Och planen kanske ändras under resans gång. Det som händer, det händer.

Tack för att ni följer bloggen! Givetvis är det ok att hoppa på när som helst om du missade första uppropet. Det är bara att mejla mig.

Anders skrev:

1. Inte köpa några flygresor (vill dock inte gärna missa resan till Island tillsammans med alla kollegor).

2. Inte fejsbooka på vardagar eller då jag är med människor jag känner.

3. Äta och laga mer vegetariskt jämfört med 2018.

Hannah skrev:

Min plan för 2019 är att jobba på att vara än mer autentisk. Vara som jag ÄR. Som kollega, i mitt företag, som vän, som mamma och partner. 

Jag kommer också bereda väg för mer vila, 2018 var rätt intensivt (om än roligt) med avslutad specialistutbildning, resor i utbildningen, bytt jobb, flyttat och varit gravid och fått ett till barn.

Så för att lyckas vara mer autentisk och vila så ska jag ha mer inmärksamhet (ett nytt ord någon kommit på – love it!). För mig står inmärksamhet för mer fokus inåt än utåt. Hur jag mår inuti ska få styra mer hur jag är och vad jag behöver <3 

Ska bli spännande!

Kalle skrev:

Jag har en sak jag vill förverkliga och det är att skriva en godnattsaga för pappor. Har som vanligt en hel del annat också, men just den idén tycker jag väldigt mycket om.

Foto: Yasin Aribuga

Dela inlägg

Svara

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    1. Författare