Tre samtal för män

Sårbarhetsdepartementet erbjuder kursen ”Tre samtal för män” för män som vill utvecklas. Lärandet sker i grupp och är helt upplevelsebaserat, förankrat i en syn på människor där fokus är på relationer och hur det är att vara man och människa. Antalet platser är kraftigt begränsat. Mejla eller ring för att anmäla intresse.

Upplägg:

Träff 1 – ”Det här är jag just nu”. Vid första träffen lär vi känna varandra för att skapa ett tryggt rum där modiga och sårbara samtal kan äga rum.

Träff 2 – ”Porr och sex”. Vi samtalar om den egna relationen till porr och sex och lyssnar på varandras berättelser.

Träff 3 – ”Ensamhet”. Vi samtalar om ensamhet, såväl självvald som icke självvald. Dessutom blickar vi framåt och knyter ihop säcken.

Genom kursen får du:

  • Möjlighet att stanna upp och reflektera över relationen till dig själv och andra
  • Öva dig i att uttrycka din egen sårbarhet och ge dig själv omsorg
  • Möjlighet till djupa samtal med andra män

Varje träff är 2,5 timmar inklusive matig kvällsmacka och te. Det kommer att finnas möjlighet till fortsättningskurs.

Förkunskaper: Det krävs inga som helst förkunskaper för att delta. Däremot är det en stor fördel om du är nyfiken på att lära dig mer om dig själv och dina relationer till andra.

Viktigt att veta: Kursen handlar inte om terapi i formell mening utan bygger på en tro att vi människor mår bra av att dela sådant vi bär på. Rådgör gärna med samtalsledaren innan du anmäler dig för att säkerställa att kursen passar dina behov.

Kurs- och samtalsledare: Gestaltterapeut Kalle Lindqvist. Läs mer om Kalle här.

Kursmaterial/kurslitteratur: Du behöver inte läsa något specifikt inför kursstart. Under kursens gång kommer du få tips om litteratur för ytterligare fördjupning.

Avgiften utgår från en glidande skala 895-1295 kronor vilket betalas till Sårbarhetsdepartementet, swishnummer: 123 605 85 15. Betalar du mer än 895 kronor bidrar du till att jag kan tacka ja till någon som inte har så mycket resurser just nu. I priset ingår matig kvällsfika.

Tid: Tre vardagskvällar kl 18.30-21. Antalet platser är begränsat till 6 personer. Vi håller till i Bagarmossen. Lokal meddelas senare.

Mer information och anmälan: Mejla Kalle på kalle@sarbarhetsdepartementet.se eller ring på vardagar mellan 9 och 16 på 070-35 35 417.

Translate »