gestaltterapi

Är du nyfiken på gestaltterapi*? Tänk dig att ha en trygg plats där du kan få vara precis som du är tillsammans med någon som ser dig, hör dig och förstår dig. Hur skulle det vara? Välkommen till mig precis som du är!

Att få vara sig själv tillsammans med någon som inte dömer en, det är ett djupt mänskligt behov vi alla har. Av olika anledningar har många fått för sig att det är riskabelt att visa vissa delar av oss själva. Att det skulle påverka relationen negativt om vi visade oss som de vi är i mötesögonblicket. Det är exempelvis mycket vanligt att vi inte visar ilska eller sorg av rädsla för att bli avvisade eller betraktade som mesiga eller besvärliga. 

Våra sår och svårigheter har uppstått i relation och behöver tas om hand i relation. I det terapeutiska mötet med mig kan vi undersöka och utforska vad det handlar om. Lite som att gå in i depån eller att ta en kort paus från livet som pågår utanför terapirummet. För att få syn på dig och ta dig själv på allvar.

Välkommen till mig som gestaltterapeut på Bagarmossens hälsocenter, Svartågatan 26 med ingång på gaveln, ett stenkast från Bagarmossens tunnelbanestation (och nära Lilla Bagis med stans bästa bröd…). Hör av dig så berättar jag mer.

Mitt arvode för en klocktimme är 1 000 kronor för individer och 1 500 kronor för par (vid parterapi ses vi 90 minuter). Skulle jag behöva säga nej har jag kollegor att hänvisa till. Jag kan även göra ett skräddarsytt upplägg. Vid avbokning senare än 24 timmar innan, debiteras fullt pris.

Specialitet
Sårbarhet, depression, skam, rädsla, sexualitet, aggression, känslor, prestation, inre kritik, föräldraskap, mansfrågor, ensamhet. 

*Jag är medlem i Sveriges auktoriserade gestaltterapeuter – SAG. På deras hemsida kan du läsa mer om gestaltterapi och på Gestaltakademins hemsida hittar du mer information om gestaltmetodiken generellt.

jag är intresserad av gestaltterapi