Heldag för män

Sårbarhetsdepartementet bjuder in till workshopen ”Heldag för män” för män som vill utvecklas i relation till andra och sig själv. Lärandet sker i grupp och är helt upplevelsebaserat, förankrat i en syn på människor där fokus är på relationer och hur det är att vara man och människa. Antalet platser är begränsat. Mejla eller ring för frågor och anmälan.

Upplägg:

Dagen innehåller en mix av miniföreläsningar, samtal och övningar såväl individuellt som i grupp. 

Dagens inleds med ”Det här är jag just nu” där lär vi känna varandra för att skapa ett tryggt rum där modiga, sårbara och kraftfulla samtal kan äga rum.

En del av förmiddagen ägnas åt skam och dess centrala funktion i det mänskliga samspelet. Därefter kan vi varsamt närma oss det sårbara och samtala om ämnen utan att ifrågasätta eller värdera varandra. 

Resten av dagen ägnas åt fyra viktiga grundkänslor (aggression, sorg, sexualitet och glädje) för att förstå hur vi agerar i relation till andra.

Genom workshopen får du:

  • Möjlighet att stanna upp och reflektera över relationen till dig själv och andra
  • Öva dig i att uttrycka din egen sårbarhet och kraftfullhet och ge dig själv omsorg
  • Möjlighet till djupa samtal med andra män

Förhoppningsvis kommer du efter avslutad workshop att känna dig friare och tryggare i din relation till andra och med mer tillgång till såväl sårbarhet som kraftfullhet.

Förkunskaper: Det krävs inga förkunskaper för att delta. Däremot är det en stor fördel om du är nyfiken på att lära dig mer om dig själv och dina relationer till andra.

Samtalsledare: Kalle Lindqvist – gestaltterapeut (ansluten till SAG, Sveriges auktoriserade gestaltterapeuter) och skamforskare. Läs mer om Kalle här.

Kursmaterial/kurslitteratur: Du behöver inte läsa något specifikt inför kursstart.

Priset är 1 495 kronor. Du betalar efter att din anmälan bekräftats. Betalning görs till Sårbarhetsdepartementet, swishnummer: 123 605 85 15. I priset ingår kaffe/te/frukt vid pauser.

Tid: OBS! NYTT DATUM INNAN ÅRSSKIFTET PÅ GÅNG. Dagen startar 09.00 och avslutas 16.00. Lunch 12-13 (ingår ej). Det kommer att finnas möjlighet till fortsättning för den som vill ha mer.

Plats: Folkets Hus i Bagarmossen.

Mer information och anmälan: Mejla Kalle på kalle@sarbarhetsdepartementet.se eller ring på vardagar mellan 9 och 16 på 070-35 35 417.

Translate »