Temakväll – sex

Sex är ett laddat tema. Vi lever i ett samhälle där normen är att leva i relation och lever man i en relation förväntas man ha sex. Gärna ofta. Men vad innebär egentligen sex? Under kvällen stannar vi upp och breddar begreppet. Kvällen leds av Kalle Lindqvist, auktoriserad gestaltterapeut och skolkurator och Kalle Norwald, auktoriserad sexolog, socionom och legitimerad psykoterapeut. 

För de allra flesta kommer kunskap om sex från knapphändig information från skoltiden, internet och egna erfarenheter på området. Inte sällan förknippat med skam. 

Vi hoppas att den här kvällen både kan ge nya insikter och mod att fortsätta det egna utforskandet. Med en bredare syn på sex skapas förutsättningar för ett sexliv livet igenom. Bara för att man är äldre/sjuk/ensam försvinner ju inte intresset – det handlar istället ofta om tvivel på ens egna förmåga att ha sex.

Det går bra att bara lyssna på samtalen under kvällen och det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor och samtala i smågrupper.

Inträde 150kr – begränsat antal platser. Varmt välkommen!

Efteråt kommer det finnas möjlighet att köpa Kalle Norwalds nya bok, Sexualkunskap för vuxna, och få den signerad. Boken ges ut bara två dagar före temakvällen.

tid: 19:00
datum: 18 september 2024
plats: Bagarmossens Folkets Hus
Kalle Lindqvist är auktoriserad gestaltterapeut och tar emot klienter individuellt och i par i sin lokal i Bagarmossen. Kalles specialinriktning är skam – vad gör att vi visar oss eller håller oss tillbaka i mötet med andra människor? Kalle arbetar dessutom som skolkurator på en gymnasieskola.

Kalle Norwald är auktoriserad socionom, auktoriserad sexolog och legitimerad psykoterapeut. Han föreläser, skriver böcker och är för många känd från sin medverkan som expert i TV-programmet Gift vid första ögonkastet.
Anmälan