Tankar för natten

Var med på vandring med samtal i marsmörkret! Nu erbjuder Sårbarhetsdepartementet två kvällsvandringar i Nackareservatet. Max 12 deltagare. Du kan välja mellan lördag 9 mars och 16 mars kl 18-22. Anmälan senast 6 respektive 13 mars. FLER VANDRINGAR ÄR PLANERADE FÖR VÅREN, MEN INGA DATUM ÄR BESTÄMDA. MEJLA GÄRNA DITT INTRESSE.

Under större delen av vandringen kommer vi att vara i rörelse. Ibland går vi tysta en och en, ibland samtalar vi två och två eller i grupp. Det blir också samtal vid brasan mot slutet av vandringen. Det händer något när vi är ute i naturen, det kan vara enklare att nå fram till det äkta samtalet än om vi sitter inomhus. Vi kan komma att beröra ämnen såsom normer, ensamhet, relationen till våra pappor och mammor, sex och vänskap. Det handlar om samtal där ett mål kan vara att bara våga lyfta lite på locket tillsammans med andra. Hur djupt man vill gå bestämmer man själv.

Guide är Karl Lindqvist från Sårbarhetsdepartementet. Vandringen genomförs oavsett väder men minst tre deltagare krävs. Vi startar och avslutar i närheten av Brotorpsstugan, Bagarmossen.

Anmäl dig genom att mejla kalle@sarbarhetsdepartementet.se.

Avgiften utgår från en glidande skala 295-595 kronor vilket betalas till Sårbarhetsdepartementet, swishnummer: 123 238 63 99. Betalar du mer än 295 kronor bidrar du till att jag kan tacka ja till någon som inte har så mycket resurser just nu. I priset ingår samtalsguidning, kvällsfika och lite tilltugg.

Foto: Kevin Erdvig

Translate »